Bereiding
Neem een bakvorm en vet die goed in. Rol het bladerdeeg uit en snijd het af in de gewenste maat. Leg het in de bakvorm en prik kleine gaatjes in de bodem.
Snijd een stuk Père Joseph in fijne stukjes. Doe hetzelfde met een stuk Passendale.
Zet de melk samen met de bloem op het vuur. Roer door elkaar tot alles kookt en zorg dat er geen klonters meer inzitten. Voeg de twee kazen toe aan de melk en de bloem. Blijf roeren en neem het kokende kaasmengsel pas van het vuur als alles goed vermengd is.
Breek de eieren in een kom en voeg daar de room aan toe. Kruid het geheel met peper, zout en nootmuskaat.
Voeg tenslotte de twee mengsels bij elkaar en voeg de bieslook toe. Giet alles op het bladerdeeg in de vorm.
Plaats de taart in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 45 tot 50 minuten.
Laat afkoelen, snijd er een punt uit en werk het bord af.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.