Bereiding
Voor de gegrilde groenten
Snijd alle groenten in plakjes. Grill ze met wat olijfolie op een grillpan of leg ze een met bakpapier beklede ovenschaal en gril in de oven. Kruid met flink wat peper en zout.
Voor de pannekoek
Neem een grote mengkom en meng de bloem, het bakpoeder, de kruiden en het zout.
Splits de eieren, houd de eiwitten apart en meng de eidooiers met 100 g verse kaas, de melk en de citroenrasp tot een schuimig mengsel.
Meng dit mengsel onder de bloem met kruiden.
Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het beslag.
Doe wat boter in een pan en bak pannenkoekjes van ongeveer 10 cm diameter.
Serveer de pannenkoekjes met wat extra verse kaas en de gegrilde groenten.
De samensteller van deze promotiecampagne is als enige verantwoordelijk voor de inhoud ervan. De Europese Commissie en het Uitvoerend Agentschap voor consumenten, gezondheid, landbouw en voeding (Chafea) aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik dat kan worden gemaakt van de informatie die het campagnemateriaal bevat.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.
Partner
MET STEUN VAN DE
EUROPESE UNIE