Hartige roggekoekjes met dip van yoghurt
Met slechts een aantal simpele ingrediënten maak je een heerlijk aperitiefhapje mét yoghurtdip. Met onze stap-voor-stap kookvideo zet jij deze roggekoekjes binnen het halfuur op tafel.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Klop de eieren los met de melk, roer er de fijngesneden ui door en kruid met peper. Snijd het roggebrood in kleine stukjes en meng het goed door de eieren.
Beleg een bakplaat met bakpapier. Neem met een lepel telkens hoopjes van het broodmengsel en leg die op voldoende afstand van elkaar op het bakpapier. Bak ze 15 minuten goudbruin en knapperig in de voorverwarmde oven.
Kruid de yoghurt met peper, meng er de fijngesneden bieslook en radijs door. Gebruik dit mengsel als dipsausje bij de hartige koekjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.