Bereiding
Maak eerst de aardappelpuree.
Schil de aardappelen, snijd in stukken. Voeg de aardappelstukjes in een hoge kookpot met de kokosmelk, aangevuld met water tot de aardappelen onder staan. Voeg ook de kruiden erbij en kook beetgaar in 25 minuten.
Spoel de spinazie en zwier droog.
Zet een anti-kleefpan op het vuur met bakboter en olijfolie. Kruid de visfilets met peper en zout op de velkant en bak ze krokant langs deze zijde. Draai om en bak nogmaals goudbruin.
Giet de zoete aardappelen af, houd een beetje kookvocht apart, en prak de aardappelen met een klontje boter. Als de puree niet smeuïg genoeg is, voeg je wat kookvocht toe.
Hussel de spinazie onder de hete aardappelen zodat hij slinkt. Breng op smaak met peper en zout.
Schep wat zoete aardappelpuree op een bord, schik er de stukjes gebakken vis op en werk af met enkele plukjes verse koriander.
Snijd de limoen in partjes en geef ze bij het gerecht, samen met de zure room.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.