

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Prik gaatjes in de aardappel met een vork, bedruppel de aardappelen met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg ze in een ovenschaal of op een bakplaat met bakpapier.
Laat de aardappelen 45 à 60 minuten garen, afhankelijk van hun grootte.
Kruid de kipfilet met garam masala, peper en zout en bak het in olie goudbruin en gaar. Snijd vervolgens in reepjes. Blancheer de prinsessenboontjes enkele minuten in licht gezouten water.
Pel en snipper het sjalotje en bak het glazig in olijfolie. Giet de boontjes af en laat goed uitlekken. Voeg ze bij het gebakken sjalotje en roerbak 3 minuten. Kruid met peper en zout.
Maak een dressing en meng het komijnpoeder, korianderpoeder, de fijngehakte koriander, geraspte gember en een klein scheutje olie onder de yoghurt. Roer goed en breng op smaak met peper en zout.
Neem de aardappelen uit de oven en snijd ze in de lengte in, druk ze iets open en vul ze met de boontjes en de kipreepjes. Bedruppel met de yoghurtdressing en werk af met de chilivlokken en enkele blaadjes munt.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.