

Bereiding
Snijd de kaas in balkjes van ongeveer 1 cm dik en 5-7 cm lang. Strooi wat gedroogde oregano over elk balkje of reepje kaas.
Wikkel elk stuk kaas strak in een plakje rauwe ham, zorg ervoor dat de kaas volledig is bedekt. Dit helpt te voorkomen dat de kaas eruit smelt tijdens het bakken.
Zet drie aparte schaaltjes klaar: één met bloem, één met een losgeklopt ei, en één met paneermeel en zwarte peper.
Haal de ingepakte kaasstick eerst door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en ten slotte door het paneermeel.
Verwarm de airfryer voor op 180°C.
Of de traditionele oven op 190°C.
Plaats de gepaneerde kaassticks in de mand van de airfryer, zorg ervoor dat ze elkaar niet raken. Bak de kaassticks 7-8 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Of plaats ze op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats voor 12-15 minuten in de traditionele oven.
Controleer halverwege de baktijd en schud de mand indien nodig.
Serveer de kaassticks direct wanneer ze warm en knapperig zijn met wat verse oregano en de zoete chilisaus.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.