Bereiding
De dag voordien
Bekleed een springvorm met diameter van 12 cm met bakpapier.
Blend voor de bodem de Antwerpse handjes en de balletjes tot fijne kruimels.
Smelt de boter en meng onder koekjes.
Schep het koekjesmengsel in de springvorm en druk goed aan. Laat afkoelen in de koelkast.
Smelt de chocolade au bain-marie en klop de roomkaas los in een mengkom. Klop de roomkaas samen met de chocolade met een mixer.
Voeg het poedersuiker toe en giet voorzichtig de room er bij.
Klop nog even verder tot alles goed gemengd en luchtig is.
Giet de vulling in de taartvorm bovenop de koekjesbodem en laat een nacht opstijven in de koelkast.
De dag zelf
Hak de nootjes grof en brokkel de Antwerpse handjes. Werk de taart af met de nootjes en de Antwerpse handjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.