Bereiding
Doe tijm, 1 el grof zeezout, zwarte peper, kaneelpoeder, karwijzaad en cayennepeper in een vijzel en wrijf fijn.
Voeg 2 el olijfolie toe en meng tot een papje. Strijk er de kalfskoteletten mee in en laat ze even rusten.
Snijd de radijsjes en komkommer in fijne plakjes, de lente-ui in flinterdunne ringetjes. Meng en doe in een kom.
Schenk er 3 el olijfolie en 2 el citroensap over. Kruid nog met peper en zout.
Bak de kalfskoteletten in een pan en voeg de marinade toe. Bak ondertussen de aardappelschijfjes in een andere pan in wat olijfolie, kruid met 1 tl zeezout en de rasp van de citroen.
Serveer de kotelet met de saus, radijsjes- komkommersalade en de citroenaardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.