Bereiding
Haal het vlees 15 minuten voor gebruik uit de koelkast.
Leg de kalfslapjes tussen 2 vellen versheidsfolie en klop ze met behulp van een deegrol tot een dun lapje. Verwijder de folie, kruid met peper en zout en beleg elk kalfslapje met een sneetje gedroogde ham, een plakje mozzarella en 2 blaadjes salie.
Vouw het kalfslapje dicht en zet vast met prikkers. Bestrijk het vlees met een beetje olijfolie.
Gril het vlees op de barbecue, zo’n 5 à 6 minuten aan elke kant. Leg de kerstomaten bij op de grill en rooster 3 à 4 minuten.
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
Doe de salie, de peterselie, de noten, de knoflook, de citroenrasp, de olijfolie in een blender en mix. Kruid met peper en zout.
Meng de pesto onder de pasta.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.