De klaargemaakte kalfstong ligt in een halve cirkel op het bord geserveerd. Hierlangs is de dragonsaus toegevoegd met enkele gehaktballetjes en verse dragon. Langs het bord ligt een witte servette en een in stukken gesneden stokbrood.

Kalfstong in dragonsaus met balletjes

Deze kalfstong in dragonsaus met balletjes is een klassiek en smaakvol gerecht dat indruk zal maken op je gasten. De kalfstong wordt langzaam gekookt tot hij boterzacht is en geserveerd met een romige dragonsaus en smakelijke gehaktballetjes. Perfect voor een feestelijke gelegenheid of een familiediner.

Hoofdgerecht

180 min

Moeilijk

Personen 4

Ingrediënten

12 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Zet de tong onder water met 10 gram zout per liter water en laat hem zachtjes koken onder een deksel gedurende 1,5 uur.

    Haal de tong uit het gezouten kookwater, bewaar deze bouillon voor straks. Laat de tong 15 minuten rusten in koud water.