

Bereiding
Schil de aardappelen, wortel en knolselder. Snijd alles in gelijke frietjes.
Meng de olijfolie, kippenkruiden en peper en zout. Giet over de groentefrietjes op een bakplaat en zet in een voorverwarmde oven op 185°C gedurende 20 à 25 minuten of tot de frietjes gaar en goudbruin zijn.
Pel en snipper de ui fijn. Snijd de konijnfilet in stukken.
Verhit een scheutje olijfolie en bak de ui en het konijn gaar, kruid met shoarmakruiden, peper en zout.
Pel en plet de knoflook. Meng de knoflook met de yoghurt, mayonaise en kruid met peper en zout.
Leg de frietjes in een ovenschaal, beleg met de reepjes konijn en gemalen kaas en zet nog kort in de oven tot de kaas gesmolten is. Serveer met looksaus, chilisaus en ijsbergsla.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.