Bereiding
Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking.
Snijd de peultjes in twee.
Snijd de kip in reepjes.
Snipper de lente-ui in ringen en de rode chilipeper fijn.
Zet een wokpan op het vuur en laat heet worden. Pel de teentjes knoflook en doe ze samen met de sesamolie in de wok zodat ze hun smaak afgeven.
Bak de kip rondom goudbruin, kruid met peper en zout. Voeg de snijbonen en de helft van de lente-ui en chilipeper toe. Roerbak alles gaar.
Draai het vuur lager en lepel er de currypasta en zure room bij. Voeg de gevogeltebouillon toe en laat nog 10 minuten verder pruttelen.
Rooster ondertussen de cashewnoten goudbruin in een antikleef pan zonder vetstof en hak fijn.
Serveer de wok met een kommetje rijst en werk af met de resterende lente-uitjes, chilipeper en tenslotte enkele plukjes koriander en de geroosterde cashewnoten.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.