

Bereiding
Leg de kipfilets tussen twee vellen plasticfolie. Sla ze met een pan of deegroller zo plat mogelijk. Verwijder de folie en kruid het vlees met peper en zout.
Snipper de peterselie fijn en hak de noten.
Meng de roomkaas met de mosterd, de helft van de fijngesneden peterselie en gehakte noten.
Kruid met peper en zout en bestrijk er royaal de kipfilets mee. Beleg met de lapjes spek en rol het vlees op. Bind vast met keukentouw.
Bak de rollades rondom goudbruin in een bakpan met wat bakboter. Zet het vuur daarna lager en giet er een scheutje water bij.
Plaats een deksel op de pan en laat de rollades 15 minuten sudderen.
Kook ondertussen de broccolini beetgaar in gezouten water.
Borstel de champignons proper en snijd eventueel de grote champignons in twee.
Bak de champignons goudbruin in boter. Pers er de look bij en bak nog 1 minuut verder. Bestrooi met de rest van de peterselie en kruid met peper en zout.
Verwijder het touw van de rollades en snijd ze in mooie plakjes. Serveer met de groenten en druppel er nog wat van het braadvocht over.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.