Bereiding
Kook de rijst gaar en laat afkoelen.
Snij de kip in 12 blokjes. Meng de cajunkruiden met het citroensap, 2 el olijfolie en de marsala. Schep er de kip door en laat ze 15 minuten marineren in de koelkast.
Schil de ananas en verwijder de kern. Snij hem in blokjes. Spoel de komkommer en de radijsjes. Snij de komkommer in blokjes en de radijsjes in kwartjes.
Meng de rijst met de ananas, de komkommer, de radijsjes, de rozijnen en de munt.
Roer een dressing van 3 eetlepels maïsolie, 1 eetlepel wittewijnazijn, peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
Omwikkel elke abrikoos met een plakje spek. Prik afwisselend de abrikozen en blokjes kip op spiesjes. Bestrijk ze met olijfolie en gril ze goudbruin.
Serveer met de rijstsalade.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.