Bereiding
Schil de wortelen en snijd in plakjes. Snijd de pompoen in blokjes.
Snipper de sjalot en bak samen met de geperste look in olijfolie glazig. Voeg de pompoen en wortel toe. Rits er de blaadjes tijm bij en kruid met peper.
Roerbak 5 minuten. Giet er een scheutje water bij, zet het deksel op de pan en laat rustig verder garen tot de groenten zacht zijn.
Schep de groenten, samen met de verse kaas, melk en geraspte kaas in een blender en mix glad. Warm dit mengsel opnieuw op.
Kook de eieren in 6 minuten half zacht. Spoel onder koud water, pel ze en halveer ze.
Schil de aardappelen en draai ze met een spiraalsnijder in fijne spaghetti slierten. Kook de slierten (patatti) in 2 minuten beetgaar.
Verdeel de patatti over de borden, giet er de oranje saus over en werk af met de rucola en een gehalveerd eitje.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.