Bereiding
Meng de tandooripasta met 2 eetlepels yoghurt en strijk de konijnenbouten goed in met deze mengeling. Laat de konijnenbouten minstens 30 minuten marineren in de koelkast.
Spoel de steelbroccoli grondig in koud water. Als je gewone broccoli gebruikt, snijd deze dan in kleine roosjes.
Rasp de komkommer en pers lichtjes uit. Snipper de munt en koriander fijn. Meng de rest van de yoghurt met de komkommer, de knoflook, de munt en de koriander. Breng op smaak met peper (en een beetje zout).
Haal de overtollige marinade van de konijnenbouten en verwarm de barbecue of de grill voor. Grill de konijnenbouten op de barbecue in ca. 15 à 20 minuten. In een grillpan kun je ze het best voorgrillen en de garing voltooien in een voorverwarmde oven van 160°C.
Verhit de arachideolie in een pan en roerbak de steelbroccoli of broccoliroosjes in 2 à 3 minuten beetgaar, voeg er de sojasaus aan toe en kruid met peper van de molen.
Schik de bouten op 4 borden met ernaast de broccoli en de yoghurtsaus.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.