Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Meng de olijfolie met de balsamicoazijn, honing en tijm. Kruid met peper en zout. Leg de spruitjes in een ovenschaal en giet er het mengsel over.
Hussel alles goed onder elkaar en zet ongeveer 25 minuten in de oven. Schep ze halverwege om.
Snipper de sjalot fijn.
Kruid het vlees met peper en zout en bak de koteletten in boter langs beide kanten 3 à 4 minuten.
Haal ze uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
Bak het sjalotje in dezelfde pan glazig. Voeg de bouillon toe en roer de aanbaksels los. Voeg de pickles en de room toe en laat de saus op een zacht vuur indikken.
Roer er de peterselie onder en kruid bij met peper en zout.
Serveer het vlees met de geroosterde spruitjes en de blackwellsaus.
Lekker met gekookte aardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.