Krokante aardappelen in de oven met kaas en dragonmayonaise
Wij serveren u de Vlaamse versie van de crispy parmesan potatoes. Dit is echt eentje waarvan je moeilijk kan afblijven, zowel jij als je gasten. Door het smaakvolle kaaslaagje en de heerlijke dragonmayonaise, wordt dit gerecht gegarandeerd een hit op je tafel.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Halveer de krieltjes en hussel ze met een scheutje olijfolie, de chilipoeder, peper en zout.
Rasp de kaas.
Vet een grote ovenschaal in met olie en strooi er 2/3de van de kaas in. Leg er de krieltjes met de snijkant naar beneden in, bestrooi met de rest van de kaas en zet de schaal een 30-tal minuten in de oven tot de krieltjes zacht zijn en de kaas lekker krokant.
Pers de look en hak de dragonblaadjes fijn. Meng onder de mayonaise en kruid met peper en zout.
Breek de aardappelen van elkaar los en leg ze op een serveerschaal. Bestrooi met de peterselie en serveer met de dip.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.