Een groot wit bord staat midden op de tafel, het is gevuld met heerlijke krokante aardappeltjes met kaas en een dipsausje van dragonmayonaise. Er is een hand die er eentje prikt en er staan twee glaasjes wijn. De aperitief is gestart.

Krokante aardappelen in de oven met kaas en dragonmayonaise

Wij serveren u de Vlaamse versie van de crispy parmesan potatoes. Dit is echt eentje waarvan je moeilijk kan afblijven, zowel jij als je gasten. Door het smaakvolle kaaslaagje en de heerlijke dragonmayonaise, wordt dit gerecht gegarandeerd een hit op je tafel.

Aperitiefhapje

45 min

Eenvoudig

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de dragonmayonaise

10 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Verwarm de oven voor op 200°C.

    Halveer de krieltjes en hussel ze met een scheutje olijfolie, de chilipoeder, peper en zout.