Bereiding
Maak de brochettes van kip
Snijd de kippendij in kleinere stukjes.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Doe de panko in een diep bord en meng er de chilipoeder en paprikapoeder onder.
Spies het vlees op de satéstokken en wentel in de panko.
Leg de spiesjes op een bakplaat met bakpapier. Overgiet met de olijfolie en bak 20 minuten in de oven.
Maak ondertussen de salade
Snijd de rode en witte kool heel fijn, eventueel met behulp van een mandoline.
Spoel de wortel en komkommer. Snijd dunne slierten van de wortel met een dunschiller en snijd de komkommer in fijne reepjes.
Hak de munt fijn.
Doe alles in een grote mengkom en kruid met peper en zout. Giet er een scheutje azijn bij. Hussel goed door elkaar en serveer op een schaal.
Maak de yoghurtdip
Meng de yoghurt met het citroensap in een glaasje. Rasp er het knoflookteentje bij en kruid met peper en zout.
Afwerking
Serveer de kipbrochettes met de salade en de dip apart in een glaasje.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.