Bereiding
Verwarm de oven voor op 180° C
Meng alle ingrediënten voor de bodem onder elkaar en maak, per persoon, een rondje op een met bakpapier beklede bakplaat van diameter 10 cm.
Bak de bodems 20 minuten in de oven. Laat de bodems afkoelen.
Verhoog de oven naar 200° C
Halveer de peer verticaal en haal er het klokhuis uit, maar laat het steeltje aan de peer. Doe dit ev. met behulp van een lepel. Snijd de halve peren nog eens door zodat je vier gelijke stukken hebt.
Maak vijf sneden in de lengte naar beneden en blijf 1 cm weg van de steel.
Leg de peren op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer ze in met honing en rits er tijm bij. Bak de peren goudbruin in de oven gedurende 10 minuten.
Haal de peren uit de oven en laat ze even afkoelen. Leg een lepel yoghurt op een taartbodem en schik er een peer bovenop.
Werk af met extra honing en enkele blaadjes tijm. Herhaal dit voor de overige taartjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.