Bereiding
Blancheer de peultjes 3 minuten in gezouten water. Schrik ze onder koud water. Roerbak heel kort de lamsoren en de gedopte tuinbonen en peultjes in wat olijfolie, breng op smaak met peper en zout.
Maak de citroenolie. Rasp de limoen en meng de rasp met 30 ml olijfolie. Kruid met peper en zout. Verhit een grillpan of bbq. Snij de langoustines open, verwijder het maagje en darmkanaal van de langoustine. Borstel ze in met de citroenolie en bak ze kort aan beide kanten op een hoog vuur.
Meng voor de vinaigrette, 2 eetlepels van het limoensap met de mosterd en 4 eetlepels olijfolie. Verdeel de groenten over een serveerschaal, sprenkel er de vinaigrette over.
Leg de langoustines bovenop de groentjes, werk af met de frisse scheutjes en de rest van de limoenrasp.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.