Bereiding
Kook de quinoa gaar volgens instructies op de verpakking en laat afkoelen.
Hak de peterselie, koriander en munt fijn en hak de amandelen grof.
Snijd de dadels in stukjes. Pers de citroen.
Blancheer de broccoli in kokend gezouten water.
Maak de paddenstoelen schoon en verwijder de lange steeltjes. Pel de rode uien snipper fijn. Zet een pan op het vuur met olijfolie en bak er de rode ui in op, samen met de paddenstoelen en de broccoli. Blus met het citroensap.
Meng de groenten, groene kruiden en de dadels onder de quinoa. Werk af met gehakte amandelen.
Zet een pan op het vuur met de boter en wat olijfolie. Kruid de mignonnettes en bak het vlees in de pan goudbruin en gaar langs beide kanten.
Snijd het vlees in plakjes en serveer bij de quinoa en werk af met enkele frisse groene kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.