Bereiding
Hak de hazelnoten grof en snijd de look in dunne plakjes. Bak de noten met de look in een bodempje olie gedurende 3 minuten op hoog vuur.
Kruid met peper en zout en schep uit de pan. Laat uitlekken op keukenpapier.
Bak in dezelfde pan de gesnipperde sjalot met de peultjes en de bloemkoolroosjes tot de groenten beetgaar zijn. Kruid met het currypoeder, peper en zout.
Voeg 2/3de van de erwtjes toe en roerbak nog 3 minuten verder.
Laat de rest van de erwtjes rustig ontdooien.
Kook de eieren in 5 minuten half zacht. Spoel vervolgens onder koud water en pel ze.
Schep de gare groenten en de koriander in een blender en mix grof.
Schep uit in een mengkom en roer er de uitgelekte en gespoelde linzen onder en breng verder op smaak met de witte wijnazijn.
Verdeel over de borden en leg er telkens 2 gehalveerde eieren bij.
Werk af met de rest van de erwtjes en de gebakken noten en look.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.