Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd het brood in dunne sneetjes. Leg ze in een grote ovenschaal.
Snijd de rode ui in partjes en halveer de tomaatjes. Snijd de courgette in plakjes. Voeg alles bij het brood.
Voeg de ongepelde teentjes look en de tijm toe in de ovenschaal, bedruppel met de balsamico en wat olijfolie. Kruid met peper en zout en hussel alles goed onder elkaar.
Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de oven. Schep alles halverwege om.
Kluts ondertussen het eitje los in een bord. Doe de bloem en de panko in twee aparte borden.
Snijd de berloumi in staafjes en dep ze goed droog met keukenpapier. Wentel ze door de bloem, dan door het eitje en tot slot door de panko of het paneermeel.
Bak de kaas in een bodempje olijfolie goudbruin en krokant.
Schep de warme maaltijdsalade in borden en leg er de krokante berloumi bij. Werk af met het basilicum en oregano en serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.