Bereiding
Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes.
Maak de groenten schoon. Snipper de ui fijn, de selder en wortelen in blokjes. Snijd de raapjes in partjes en de prei in reepjes.
Snijd het lamsvlees in blokjes en bak het rondom bruin in olijfolie. Schep uit de pan.
Bak nu de ui glazig en pers er de look bij. Voeg de selder, wortelblokjes, raapjes en prei toe en laat nog even verder stoven. Doe er de tomatenblokjes, de tijm en laurier bij en overgiet met beide bouillons. Leg het vlees mee in de pot en laat afgedekt 1,5 uur zachtjes sudderen.
Voeg nu de witte bonen, aspergepunten en pasta toe, laat nog 5 minuten verder sudderen. Schep de maaltijdsoep in borden en werk af met de lente-ui, gebakken uitjes en pompoenpitjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.