Bereiding
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, in gezouten water.
Snipper de chilipeper fijn. Bak de spekblokjes en chilipeper krokant in de pan, zonder extra vetstof, laat uitlekken op keukenpapier.
Maak de kaassaus. Smelt de boter en roer er de bloem door. Laat even droogkoken en voeg dan, al roerende, geleidelijk de melk toe. Laat indikken. Neem de kookpot van het vuur, voeg er de geraspte kazen door en roer glad.
Meng de uitgelekte pasta door de kaassaus.
Verdeel de pasta over een ingevette ovenschaal. Strooi er eerst de gebakken spekjes en vervolgens de geraspte kaas en paneermeel over.
Plaats gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Serveer de mac & cheese met fijngesnipperde peterselie en een frisse salade.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.