Bereiding
Verdeel de visfilets in gelijke stukken.
Gaar half onder de grill, besprenkeld met olijfolie, peper, zout en citroensap.
Mix de 5 grote tomaten tot tomatenpuree, passeer door een fijne zeef.
Kruid met peper, zout en suiker. Voeg wat rode wijnazijn toe.
Pof de paprika’s op de barbecue (of in een heteluchtoven) gedurende 30 minuten.
Pel ze en stoof ze aan met 1 ui.
Bevochtig met een scheutje room.
Mix het geheel dan op tot een gladde massa.
Snijd een kruisje in de kerstomaten, leg ze kort in kokend water laat schrikken in ijswater. Verwijder dan de pel.
Schik de poon in het midden van het bord.
Leg er de kerstomaatjes op en rond de vis.
Spuit puntjes van beide coulis ertussen.
Werk af met een beetje yoghurt en drapeer wat kruiden over het gerecht.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.