Bereiding
Voor de basilicumsiroop:
Breng het water met de suiker aan de kook. Roer tot de suiker opgelost is.
Voeg de basilicumblaadjes toe en laat 1 minuut op een zacht vuur meekoken.
Mix het geheel fijn en laat afkoelen.
Voor de milkshake:
Stop de glazen even in de diepvries.
Doe de melk, het pistache-ijs en 25 ml basilicumsiroop in de blender en mix alles glad.
Giet de milkshake in de glazen.
Klop wat slagroom op.
Werk af met de opgeklopte slagroom, pistachenootjes, een blaadje basilicum en een rietje.
De samensteller van deze promotiecampagne is als enige verantwoordelijk voor de inhoud ervan. De Europese Commissie en het Uitvoerend Agentschap voor consumenten, gezondheid, landbouw en voeding (Chafea) aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik dat kan worden gemaakt van de informatie die het campagnemateriaal bevat.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.
Partner
MET STEUN VAN DE
EUROPESE UNIE