Bereiding
Verwarm de oven voor op 170° C.
Verwijder het klokhuis van de appels en snijd in stukken. Stoof de appelen samen met de basterdsuiker, nootmuskaat, kaneel en gember minstens 1 uur op een zacht vuur.
Rol het deeg uit en snijd er rondjes uit van 7 à 8 cm. Je hebt er 3 per taartje nodig.
Verdeel de rondjes op een bakplaat met bakpapier. Leg er nog een vel bakpapier op met een bakplaat zodat het deeg niet gaat blazen. Bak de rondjes 20 a 25 minuten in de oven en laat afkoelen.
Meng de mascarpone met de kristalsuiker en doe de mascarpone in een spuitzak.
Smeer 2 rondjes per taartje in met appelboter en spuit er toefjes mascarpone op.
Snijd de steeltjes van de aardbeien en snijd in fijne schijfjes van 0,5 cm dik. Rangschik de aardbeien over de toefjes mascarpone en werk af met fijngesneden basilicum. Herhaal dit nog eens en werk af met een derde rondje.
Strooi er de bloemsuiker over.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.