- melkopschuimer
Bereiding
- Koude methode: laat de theebuiltjes een nacht trekken in 1 l koud water. Haal de builtjes eruit.
- Warme methode: laat de theebuiltjes 6 minuten trekken in 1 l water van 90°C en haal de builtjes eruit. Laat de thee goed afkoelen.
Doe de rasp van 1 limoen bij de melk, voeg 0,5 cm geperste gember toe en laat een uurtje trekken.
Bereid de venkelthee. Dit kan zowel met een koude als warme methode:
Schil enkele grote zestes van de tweede limoen. Vul 4 grote glazen met crushed ice, giet er de venkelthee over en zoet met 1 eetlepel agavesiroop per glas. Gebruik de melkopschuimer om de limoenmelk op te schuimen en top de glazen hiermee af. Werk verder af met de limoenzestes, wat limoenrasp en enkele takjes venkelgroen.
De samensteller van deze promotiecampagne is als enige verantwoordelijk voor de inhoud ervan. De Europese Commissie en het Uitvoerend Agentschap voor consumenten, gezondheid, landbouw en voeding (Chafea) aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik dat kan worden gemaakt van de informatie die het campagnemateriaal bevat.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.
Partner
MET STEUN VAN DE
EUROPESE UNIE