Bereiding
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kip 6 minuten goudbruin aan beide kanten. Haal het vlees uit de pan en snijd in fijne reepjes.
Maak de knoflookyoghurt
Doe de yoghurt in een kommetje en rasp er de knoflook en citroen bij. Pers het sap van de citroen bij de yoghurt en kruid met peper en zout.
Meng alles goed onder elkaar en zet aan de kant.
Maak de salsa verde
Doe de fijngehakte kruiden en kappers in een kommetje. Rasp er de knoflook bij en kruid met peper en zout.
Overgiet met de olijfolie en zet aan de kant.
Afwerking
Verwarm de oven voor op 200 °C en leg het broodje vier minuten in de oven.
Haal het broodje uit de oven en smeer er de yoghurt op. Schik de reepjes kip op de yoghurt.
Schep er 2 à 3 koffielepels salsa verde op. Rasp er eventueel nog wat citroenzeste bij.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.