Bereiding
Verwijder de zaadjes uit de tomaten en paprika en snijd de groenten in blokjes. Snijd de lente-uitjes in schuine ringen. Snijd het chilipepertje in fijne schijfjes. Snipper de ui fijn.
Bak de ui glazig in weinig bakboter. Voeg de paprika toe en laat even meebakken. Kruid met het komijnpoeder, peper en zout.
Doe er het gehakt bij en braad tot het gehakt volledig gebakken is. Blijf roeren zodat het niet aanbrandt. Schep er daarna de blokjes tomaat en de helft van de lente-uitjes onder en laat afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met een laagje tortillachips. Schep er een laag gehakt op en bestrooi met geraspte kaas. Herhaal tot alles op is. Eindig met gehakt en kaas.
Zet tien minuten in de oven tot de kaas gesmolten is. Werk de nachos af met de chilipeper, de koriander en de resterende lente-ui.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.