Bereiding
Verdeel de bloemkool in stukken en hak fijn tot een rijststructuur in een blender.
Breng een kookpot met gezouten water aan de kook. Voeg de erwtjes toe en kook ze in 2 minuten beetgaar. Giet af en zet apart.
Verhit 1 el van de olie in een koekenpan.
Klop de eieren met weinig zout los, schenk ze in de pan en bak er een omelet van.
Rol deze op en snijd in reepjes.
Verhit de rest van de olie in een wok. Bak eerst de kip in de wok gaar en goudbruin. Kruid met peper en zout.
Snipper de sjalot en chilipeper fijn.
Voeg dan de sjalot, fijngeperste knoflook, chilipeper en geraspte wortel toe en roerbak. Schep regelmatig om tot de wortel beetgaar is.
Voeg de currypasta toe en bak 1 minuut mee. Voeg de bloemkoolrijst, de omeletstukjes en de toe en roerbak tot alles goed warm is.
Serveer met lente-ui en koriander.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.