Oosterse soep van rundvlees met courgettini
Ontdek de pittige smaken in deze heerlijke oosterse soep van rundvlees met courgettini. Een harmonieuze mix van kruiden en specerijen vormt de basis voor deze hartverwarmende soep, die verrijkt wordt met malse stukjes rundvlees en verschillende groenten. Laat je verrassen door deze verrukkelijke Aziatische lekkernij.
Bereiding
Schil de wortel en snijd in dunne reepjes.
Snijd de courgette met een spiraalsnijder tot tagliatelle.
Snijd de prei eveneens in fijne repen. Veeg de oesterzwammen schoon, met vochtig keukenpapier, en snijd in repen.
Snipper de chili, zonder de zaadjes fijn. Snijd de lente-ui in schuine ringen.
Verwarm de runderbouillon met sojasaus, sesamolie, geraspte gember, chili en rijstwijn.
Blancheer eerst de courgettini gedurende 1 minuut in de bouillon. Haal uit de bouillon. Voeg nu de rest van de groenten toe en laat 3 minuten meekoken.
Bak de biefstuk ondertussen aan elke kant 2 minuten. Laat even rusten en snijd in plakjes van 0,5 cm breed.
Verdeel de soep over kommetjes, leg er een lepel courgettini op en werk af met de reepjes biefstuk en koriander.
Serveer met extra sojasaus, naar smaak.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.