Bereiding
Maak de vis
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de look in fijne plakjes en de limoen in schijfjes.
Halveer de lente-ui in de lengte.
Verdeel de limoenschijfjes en de lente-ui in de holte van de zeeduivel (waar de ruggengraat zat). Bind de staart vast met keukentouw en leg hem op een met bakpapier beklede bakplaat.
Maak een marinade van de mosterd, honing, paprikapoeder, limoenzeste, koriander en een scheut olijfolie. Pers het teentje knoflook en voeg toe aan de marinade. Strijk het glazuur op de vis en zet 35 minuten in de oven.
En verder
Schil de aardappelen en halveer ze. Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water.
Bak de champignons in olijfolie goudbruin. Kruid met peper en zout. Halveer de paksoi en bak ze beetgaar in een scheutje sesamolie.
Kruid met peper en zout.
Afwerking
Haal de vis uit de oven en leg hem op een mooie schaal. Verdeel er de paksoi en de champignons rond.
Serveer met de aardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.