Bereiding
Schil de knolselder en snijd in dobbelstelen.
Maak de spruitjes schoon en halveer ze. Kook beide groenten in gezouten water beetgaar.
Verwarm de oven voor op 220°C.
Snipper de ui en bak het met de geperste look glazig in olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul.
Kruid met het komijnpoeder, kaneelpoeder, peper en zout.
Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze met een scherp mesje of een mandoline in dunne plakjes.
Schep de roomkaas met een scheutje water en de tijm onder het gehakt. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
Giet de groenten af en schep onder het gehakt en schep alles in een beboterde ovenschaal.
Leg er dakpansgewijs de aardappelschijfjes bovenop. Verdeel er nog wat blokjes boter over, kruid met peper en zout en plaats 25 minuten in de oven tot de aardappelen goudbruin en gaar zijn.
Snijd de lente-uitjes in schuine ringen. Haal de ovenschaal uit de oven en werk af met de lente-uitjes en extra tijm.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.