Bereiding
Schil de aardappelen. Snijd de aardappelen, tomaten, courgette en aubergine in plakjes van 0,5 cm dik.
Snipper de ui. Meng de ui, de peterselie en tomatenpuree onder het gehakt. Breng op smaak met het komijnpoeder, de helft van het paprikapoeder, cayennepeper en zout.
Hussel de aardappelen in een grote schaal of mengkom met alle andere groenten. Kruid ze met het resterende paprikapoeder, gedroogde tijm, peper en zout en giet er een scheut olijfolie bij. Meng alles goed onder elkaar.
Verwarm de oven voor op 220°C.
Kruid de passata met peper en zout en giet in een ovenschaal. Schik er nu de groenteschijfjes en porties gehakt om en om in.
Plaats de schaal 40 minuten in de oven, controleer of de aardappelen zacht zijn. Werk de schotel voor het serveren af met de extra peterselie en serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.