Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 ° C.
Kook de kipfilet 20 minuten gaar in water met de kippenbouillon, laurier en tijm. Haal het vlees uit de bouillon en trek uit elkaar met behulp van twee vorken.
Meng de barbecuesaus onder het vlees en kruid met peper en zout. Schik het vlees in een ovenschaal.
Schil de knolselder en aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook gaar in water met groentebouillon.
Giet de aardappelen en knolselder af en voeg er de boter en room aan toe. Kruid naar eigen smaak met peper, zout en nootmuskaat. Plet tot puree.
Spoel en hak de peterselie fijn. Houd wat apart voor de afwerking en meng de overige peterselie onder de puree.
Verdeel de puree over de kip en zet 20 minuten in de oven.
Hak de hazelnoten grof en strooi, samen met de fijngehakte peterselie, over de ovenschotel.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.