Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes van ongeveer 0,5cm dikte.
Kook de schijfjes in gezouten water gedurende 5 minuten.
Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de broccolistam in even grote schijfjes als de aardappelen. Blancheer de broccoli eveneens in gezouten water gedurende 4 minuten.
Snipper de ui en knoflook fijn.
Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Verhit een pan met een klontje boter, bak er eerst de gesnipperde ui en knoflook in.
Voeg de champignons en peterselie toe en roerbak verder.
Doe de aardappelblokjes, broccoli en de kort gebakken champignons in een ingevette ovenschotel.
Hussel door elkaar en verdeel er de room over.
Kruid enkel met peper, verbrokkel de blauwe kaas over de schotel en zet gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.