Bereiding
Snijd het brood in hapklare stukken. Sprenkel er olijfolie over en leg het brood op de BBQ. Grill tot het mooi krokant en goudbruin gebakken is.
Maak de paprika’s schoon, verwijder steel en zaadlijst en snijd in grove stukken.
Halveer de perziken en snijd elke helft in 4 plakjes. Snijd de courgette in fijne plakjes.
Wentel de stukken paprika, courgette en perzik in wat olijfolie en grill ze op de BBQ.
Haal de makreelfilets door wat olijfolie en bak ze tussen een grillklem op de BBQ.
Halveer de kerstomaten en maak een vinaigrette met de azijn, honing, kappertjes, ansjovis en 6 el olijfolie. Kruid nog met peper en zout.
Stel de panzanella samen met de sla, kerstomaten, gegrilde courgette, paprika en perzikstukken. Verdeel er de gegrilde makreel over en werk af met de vinaigrette, broodstukjes en basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.