Papillot met rode poon, venkel en tomaten
Een op-en-top zomers gerecht dat in een handomdraai klaar is? Dat is deze vispapillot met rode poon, venkel en tomaten. Een oase aan frisse smaken.
Bereiding
Dep de visfilets droog.
Snijd de venkelknollen in 2 en verwijder de harde kern. Snijd in fijne reepjes.
Schil de wortel en snijd in blokjes.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Pers de look fijn en bak 2 minuten aan in wat olijfolie. Voeg de venkel en wortelblokjes toe en roerbak 5 minuten verder.
Verdeel de groenten over 4 aluminiumvellen of bakpapier. Leg telkens een rode poonfilet op de groenten. Giet er de visbouillon over en kruid met peper en zout.
Leg er de schijfjes citroen op. Verdeel er de kerstomaatjes en de takjes tijm over en vouw de papillotten goed dicht.
Zet 25 minuten in de oven.
Werk af met de blaadjes basilicum.
Lekker met rijst, gekookte patatjes of puree.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.