Bereiding
Verwarm de oven voor op 220°C.
Leg de paprika’s in een ovenschaal en bedruppel met olijfolie. Zet ze in de oven tot ze zwartgeblakerd zijn. Laat ze vervolgens afkoelen.
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Snipper het sjalotje, pers de look en snijd de chilipeper in ringen. Bak het sjalotje met de look en de chilipeper in olijfolie glazig.
Snijd de tomaten in stukken en voeg toe.
Verwijder het vel en de zaadlijsten van de paprika’s. Snijd het vruchtvlees in stukken en voeg bij de tomaten.
Kruid met het cayennepeper, paprikapoeder en zout.
Giet er de bouillon en de room bij en breng op een zacht vuur aan de kook.
Kruid de kipfilets met peper en zout en gril of bak ze in olijfolie goudbruin en gaar.
Mix de saus glad. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
Giet de pasta af en meng onder de saus.
Schep de pasta op de borden en werk af met wat verse oregano . Serveer er de kipfilets bij.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.