Bereiding
Snijd de prei en de lente-ui in ringen. Snijd de courgette in blokjes.
Halveer de boontjes. Snijd het harde uiteinde van de asperges weg en snij ze in reepjes. Snijd het witloof in repen.
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
Bak de prei in olijfolie lichtbruin. Voeg de lente-ui, courgetteblokjes en witloof toe. Pers er de look bij en roerbak 1 minuut.
Schep alles uit de pan, blus de pan met de wijn en laat de alcohol verdampen. Giet de pasta af en schep door de ingekookte wijn.
Voeg de gebakken groenten toe en de helft van de verse kaas. Kruid met peper en zout en schud alles door elkaar.
Blancheer de boontjes en asperges in licht gezouten water. Giet ze af en spoel ze onder koud water. Roerbak ze daarna 3 minuten in boter.
Serveer de pasta met de gebakken groenten in diepe borden. Schep er de geblancheerde en in boter gebakken groenten op en werk af met de resterende verse kaas en de Brugge Prestige.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.