Patatjes in de oven met venkel en rode ui
Een lekkere, snelle ovenschotel met aardappelen maak je met slechts een handvol ingrediënten. Deze patatjes in de oven met venkel en rode ui smaken het lekkerst in de zomer en herfst waneer de venkel op zijn best is.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Was de aardappelen en snijd ze middendoor.
Leg de aardappelen in een ovenschaal en overgiet ze met olijfolie. Vervolgens bak je ze in de oven gedurende 15 minuten.
Snijd de ui en de venkel in vier.
Roer de aardappelen om en voeg de groenten toe. Bak alles nog eens 15 minuten op 175°C.
Bestrooi met komijnzaadjes en kruid met peper en zout. Bak nog 5 minuten en besprenkel met citroensap.
Tip: kip met patatjes uit de oven is een overheerlijke combinatie!
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.