Bereiding
Meng alle ingrediënten voor de bodem, behalve de olijfolie, goed onder elkaar.
Laat 5 minuten rusten en meng nog eens goed door.
Bak vervolgens in een koekenpan, in een scheutje olijfolie, pizzabodems van het beslag. We voorzien 1 bodem per persoon.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de courgette in halve maantjes en halveer de kerstomaatjes.
Snijd de rode paprika in reepjes en de rode uien in dunne ringen.
Leg de boekweitbodems op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk ze met de passata en kruid met peper en zout.
Leg hierop de plakjes courgette, de reepjes paprika, kerstomaatjes en de rode uien.
Bestrooi met de kaas, druppel er nog wat olijfolie over en zet ongeveer 15 minuten in de oven.
Werk de pizza’s voor het serveren af met de rucola en serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.