Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de bloemkool in kleinere stukken en maal fijn in een blender, samen met de walnoten.
Klop de eieren los en meng onder het bloemkoolmengsel samen met de maïzena.
Verdeel over een met bakpapier beklede ovenplaat en plaats in de voorverwarmde oven voor 15 minuten.
Snijd ondertussen de ui in ringen en de courgette in plakjes.
Schil de wortelen en halveer in de lengte.
Blancheer de wortelen 5 minuten in gezouten water. Roerbak de ui en courgette kort in wat olijfolie, voeg de geperste knoflook toe, kruid met peper, zout en gedroogde tijm.
Haal de bloemkoolbodem uit de oven en strooi er de helft van de gemalen kaas over, verhoog de temperatuur naar 250°C en bak nogmaals 5 minuten.
Verdeel alle groenten over de bodem, bestrooi met de rest van de gemalen kaas en bak opnieuw ongeveer 15 minuten op 180°C.
Strooi er de gesnipperde lente-ui over en verdeel in stukken, serveer goed warm.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.