Een rond bord is gevuld met het gerechtje. De grote ovenschaal staat op tafel met al een portie uitgeschept. De radijsjes zitten in een ander ovenschaaltje en staan eveneens op tafel. De radijsjes en courgette zorgen voor een mooie kleur in het gerechtje bij de vis.

Pladijsfilet met radijzen uit de oven en gemarineerde courgette

Tip: Pladijs kan je op het vel bakken voor een onweerstaanbaar krokant resultaat. Toch liever gefileerd? Paneer de pladijsfilets dan lichtjes met bloem voor je ze bakt, zo blijven ze beter heel. 

Hoofdgerecht

35 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de courgette

    Voor de afwerking

15 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en rooster de zaden en pitten samen met het currypoeder en een snufje zout, tot ze goudbruin en geurig zijn.

    Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen.