Bereiding
Was de pruimen en verwijder de pitten. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Was de kersen en verwijder de steeltjes en pitten.
Leg enkele aardbeien, kersen en een pruim apart voor de afwerking.
Doe de rest van de pruimen, aardbeien en kersen in een kookpot en breng aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten op een zacht vuurtje koken.
Voeg wat suiker toe naar smaak en laat afkoelen. Mix fijn en zeef.
Snijd de overige pruimen, kersen en aardbeien in stukken.
Snijd de sneetjes peperkoek in kleine dobbelsteentjes. Verhit een antiaanbakpan en rooster de peperkoekblokjes tot ze krokant zijn. Laat uitlekken op een keukenpapiertje.
Verdeel de vruchtencoulis in de kommetjes. Schep er de plattekaas in en werk af met de rest van het vers fruit en geroosterde peperkoek.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.