

Bereiding
Schil de wortelen en snijd in reepjes. Snijd de paksoi in lange repen.
Kook of stoom de boontjes beetgaar, giet af en laat meteen schrikken onder koud water. Laat uitlekken.
Kook of stoom de peultjes 1 minuut, giet af en laat meteen schrikken onder koud water.
Halveer de kerstomaatjes. Ontpit de appel en snijd in reepjes. Ontpit de paprika en snijd in grove stukken. Snijd de lente-ui in schuine ringen.
Kook de pasta beetgaar, giet af en laat afkoelen. Kook of stoom de aardappelen beetgaar.
Snijd de kipfilet in reepjes en bak goudbruin in een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout. Snijd de kaas in blokjes.
Meng voor de saus alle ingrediënten. Kruid bij met peper en zout.
Leg alle ingrediënten op tafel en laat de kinderen zelf een kommetje vullen of een kunstwerkje maken met alles wat ze lekker vinden!
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.