- aluminiumfolie
Bereiding
Schil de aardappelen.
Snijd de prei in ringen.
Voeg de aardappelen toe in een kookpot met gezouten water. Laat gedurende een tiental minuten koken.
Voeg de prei toe. Laat nog zo'n tien minuten koken, of tot de aardappelen volledig gaar zijn.
Plaats de boter op kamertemperatuur zodat deze zacht wordt.
Hak ondertussen de kruiden fijn en meng ze met de zachte boter.
Breng op smaak met peper en zout.
Rol de boter in aluminiumfolie en laat opstijven in de koelkast (1 uur).
Giet de aardappelen en de prei af en maak er puree van.
Kruid met peper en zout.
Laat de olijfolie smelten in een antikleefpan en bak de vis gedurende 7 minuten.
Serveer met de preipuree.
Werk af met een plakje kruidenboter.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.